Friday, October 18, 2013

OPA Snow Slimming Foam: Testimoni


❤ Jaycee, 29 Tahun


Apabila sibuk bekerja, saya mudah untuk hilang nak makan serta tidur. Disebabkan tekanan kerja, berat badan saya pun menjadi tak menentu dan semakin meningkat. Sangat sedih apabila badan saya yang kurus dan ramping mula hilang bentuknya. Peningkatan berat badan ini mula menybabkan tahap kenyakinan diri saya menurun terutamanya ketika berdepan dengan pelanggan, tidak seperti dulu. Dah banyak cara untuk menurunkan kembali berat badan saya, namun semuanya menghampakan.
Ketika di sebuah majlis, saya terdengar akan perbualan dua orang tetamu di situ mengenai Opa Snow. Secara senyap-senyap saya mengingati nama produk itu. Pada mulanya saya mencuba terlebih dahulu Treatment Package. Saya gunakan pada bahagian lengan dan dapat mula merasakan lengan saya bergegar-gegar seolah-olah saya sedang bersukan. Saya tahu produk ini memang berkesan dan hanya dalam tempoh 30 hari saya telah berjaya menghilangkan sebanyak 25 paun berat badan!Opa Snow Slimming Foam sangat berkesan dan kini keyakinan saya sudah kembali. Prestasi pekerjaan saya juga telah meningkat dan tak malu lagi nak berdepan dengan pelanggan. Akhir-akhir ini, boss saya telah memberikan kenaikan gaji akibat prestasi saya yang semakin memberangsangkan!
Terima kasih Opa Snow Slimming Foam atas kesan yang menakjubkan!

❤ Izah, 22 Tahun


Pada bulan lepas, saya menghadiri majlis harijadi teman rapat yang dah beberapa bulan tak jumpa. Saya amat terkejut melihat perubahan dia dari seorang gadis yang sangat berisi kepada seorang yang kurus dan sangat cantik! Semua orang sangat terkejut dengan erubahan tersebut dan asyik tertanya-tanya apakah rahsia dia. Akhirnya dia mendedahkan bahawa dia dah beberapa bulan menggunakan produk tempatan iaitu Opa Snow yang sangat berkesan membakar lemak badan.
Saya menggesa kepada papa untuk membelikan kepada saya 3 botol Opa Snow Slimming Foam. Sepanjang pengunaannya, badan saya terasa hangat seolah-olah sedang bersenam tanpa henti. Saya sangat gembira yang produk ini sungguh berkesan untuk saya! Saya cuba menggunakan untuk 2 minggu dan amat menakjubkan lemaka badan saya kini dah hilang dari 116 paun kepada 100 paun! Kawan-kawan sangat terkejut melihat perubahan saya dan mendesak agar saya membawa beberapa botol Opa Snow ke kampung halaman.

Saya berasa amat gembira di atas penurunan berat badan ini. Sekarang, setiap kali di majlis keramaian, saya menjadi tumpuan orang ramai.
✯ Produk Istimewa OPA Snow Slimming Foam merupakan satu-satunya produk pelangsing badan di dunia yang membolehkan anda kurus dan perlu melakukan senaman dan aktiviti yang memenatkan. Slimming Foam ini meresap ke dalam kulit anda dan meningkat keberkesanan thermal dan paling penting sekali membakar lemak badan secara berkesan!  ✯ Sangat Berkesan OPA Snow Slimming Foam berkesan dalam membakar lemat pada bahagian badan yang degil dan membuang lemak yang tidak diperlukan untuk menjadikan bentuk badan anda lebih cantik dan licin.  ✯ Kesan Pantas Pakej Pelangsingan 4 dalam 1 iaitu kurus dengan sihat, membentuk rupa badan, anti kedutan dan menawan kelembapan kulit. OPA Snow Slimming Foam menyelesaikan masalah lemak pada bahagian badan yang degil, mengetatkan kulit yang kendur, kulit mengelupas serta kulit yang kering.  ✯ Selamat Digunakan OPA Snow Slimming Foam mengutamakan kualiti dan produk semulajadi. Selepas buih diaplikasikan ke kulit, anda akan merasakan sensasi panas akibat pembakaran lemak di dalam namun rasa yang sejuk yang segar pada kulit anda. OPA Snow sangat sesuai untuk semua jenis kulit.
OPA Snow Slimming Foam with FREE GIFTS (Sabun Susu Beras Collagen & Shiseido Masks)


RM85 + FREE GIFTS + FREE POS
 
UNTUK PEMBELIAN:
MAYBANK : 159012746881 (Arifah Fasha)
atau
CIMB: 09020061228522 (Anith Farhana)

Emailkan resit bayaran ke: arie.fasha@gmail.com

Berikan maklumat berikut utk poslaju ke http://on.fb.me/13Fa97s
1) Nama penuh
2) Alamat penuh
3) No. Hp
atau SMS: 019-5207214

No comments:

Post a Comment